Du er med, !


Du er nå påmeldt kurset du bestilte, og vil motta en e-post med kvitteringen for ordren.

Din ordre-ID er:

Vi snakkes!


Her har noe gått galt!

Det ser ut som det har oppstått et problem med betalingen. Har du sjekket at alt er skrevet inn riktig? Dersom problemet fortsetter, vennligst ta kontakt med oss.

Lukk

Lukk
Dato 2019/05/10
Klokkeslett Fra 1530

Workshop: Arven man ikke kan si nei til

2600,- NOK

  • Dato
  • 2019/05/10

  • Klokkeslett
  • Fra 1530

  • Pris
  • 2600,- NOKBli med

Workshop: Arven man ikke kan si nei til

Med Hildur Vea, phd.

Endringer må man selv gjøre

Vi har ikke ansvar for alt som skjer i våre liv, men vårt ansvar er å ta oss ut av situasjoner som ikke tjener oss. I denne workshop ser vi på fenomenet innviklinger, som en er form for arv man ikke kan si nei til. Når vi står fast i ubehag, reaksjoner, mønstre eller sykdommer som vi ikke kommer ut av, kan dette skyldes arv fra forfedre. Innviklinger merkes ikke, vi kan ikke se dem, vi kan ikke føle dem. Det eneste vi kan se er virkningen av dem. Fenomenet er gammelt. I bibelen kalles det arvesynd. Vi kan ikke forhindre at slike prosesser skjer, men vi kan selv løse oss fri fra innviklinger.

Reconstructive gjør skjulte fenomen synlige.
I denne workshop vil vi jobbe med å se skjulte fenomener. Det er ikke mulig å endre det vi ikke kjenner til. Derfor vil vi i denne workshop lære hvordan vi kan gjenkjenne og løse opp i eventuelle innviklinger.

Vi jobber i gruppe, vi er representanter for hverandre. Men samtidig på en måte som er skjult for de andre i gruppen. Alle får jobbet med sitt personlige tema, uten at man trenger å blottlegge noe av sin livshistorie.

Datoer: Fredag 3 mai klokka 1530 – 21, Lørdag 4 mai 0930 – 1800
Pris før 15 april kr 2600, pris etter 15 april kr 3000.
Det serveres kaffe, te, frukt og nøtter. Matpakke tar du med selv.