Du er med, !


Du er nå påmeldt kurset du bestilte, og vil motta en e-post med kvitteringen for ordren.

Din ordre-ID er:

Vi snakkes!


Her har noe gått galt!

Det ser ut som det har oppstått et problem med betalingen. Har du sjekket at alt er skrevet inn riktig? Dersom problemet fortsetter, vennligst ta kontakt med oss.

Lukk

Lukk
Dato 2019/11/22
Klokkeslett Fra 1530

Workshop Mamma: kilden til livskraft, klokskap og penger

2600,- NOK

  • Dato
  • 2019/11/22

  • Klokkeslett
  • Fra 1530

  • Pris
  • 2600,- NOKBli med

Workshop Mamma: kilden til livskraft, klokskap og penger

Med Hildur Vea, phd. Reconstructiveskolen i Norge

Er du klar for å ta ansvar for ditt eget liv?

Som barn har mamma ansvar for vårt ve og vel, men som voksne er vi selv ansvarlige for å gjøre endringer om vi har udekka behov.

Livet er en reise, og vår mamma gir oss de oppgaver vi trenger for å vokse. Ofte en ubevisst prosess. Når man strever med å akseptere noe som har skjedd i barndommen, handler det egentlig om ens egne følelser. Det handler ikke om mamma, men oss selv. Dette gjør at vi kan rense opp i oss selv, og derved endre relasjon til mamma. Dette er en viktig prosess å gjøre, fordi det vi stenger ute, som mamma, er faktisk noe vi stenge for i oss selv. Det er i oss selv blokkeringen sitter, den sitter ikke i mamma.

Reisen med å rydde opp i egne følelser gir oss kontakt med livskraften, vi blir sterke. Når vi forstår mer og mer av livets dynamikker, oppleve vi økt intuisjon, en endret persepsjon, og klokskap.

Penger er energi, følelser er energi. Gjentatte Reconstructive har vist oss at når vi er fri i energien til mor, respekterer hennes valg og hennes skjebne, da flyter penger i våre liv.

I denne worskhop får du jobbe med egne tema, men samtidig på en måte som er skjult for de andre i gruppen. Vi vil ha øvelser og teori fredag og lørdag, og avslutte med Reconstructive på lørdagen. Du trenger ingen forkunnskaper.

Kaffe, te, snacks og frukt er inkludert. Matpakke tar du med selv.

Fredag 22 nov klokka 1530 – 2030.
Lørdag 23 nov 0930 – 1830

Pris: påmelding før 1 nov  2019 kr 2600. Pris etter 2. nov 2019 kr 3000.-

For mer info kontakt Hildur Vea, phd tlf 45 66 21 18, eller mail: hildur.vea@reconstructiveschool.no