Du er med, !


Du er nå påmeldt kurset du bestilte, og vil motta en e-post med kvitteringen for ordren.

Din ordre-ID er:

Vi snakkes!


Her har noe gått galt!

Det ser ut som det har oppstått et problem med betalingen. Har du sjekket at alt er skrevet inn riktig? Dersom problemet fortsetter, vennligst ta kontakt med oss.

Lukk

Lukk
Dato 2019/04/05
Klokkeslett 16-21, + 10 - 17 på lørdagen

Slipp sjelens stemme fri

0,- NOK

  • Dato
  • 2019/04/05

  • Klokkeslett
  • 16-21, + 10 - 17 på lørdagen

  • Pris
  • 0,- NOKBli med

Slipp sjelens stemme fri

Desverre avlyst! 

Når vi lever i samsvar med vår sjel, er vi i flow. Vi har nok energi til våre gjøremål, og livet flyter lett videre fra oppgave til oppgave. Vi opplever livet meningsfylt.

Vi møter de samme hindringer som andre, men vi klarer å møte dem på en bedre måte; vi løser blokkeringer raskere, vi forstår raskere hva som skjer på mange nivåer.

Sólrún Bragadóttir er operasanger fra Island. Hun bruker sin stemme for å hjelpe andre til å etablere kontakt med sin sjel, til å løse blokkeringer. Sólrún snakker dansk og engelsk i tillegg til islansk.

Hildur Vea er psykoterapeut fra Karmøy. Hun bruker metoder som konstellasjoner og Reconstructive til å hjelpe andre med å etablere kontakt med sjel og å løse opp blokkeringer.

Slipp sjelens stemme fri er en workshop basert på essensen av deres kunnskap. Vi ønsker rett og slett dele kunnskap som har gjort oss friere og gladere, når vi forstod hvordan vi kunne slippe sjelenes stemme fri i våre liv.

Språk: norsk/dansk/engelsk.

Sted: Balanzen, Karmøy.

Tid: Fredag 5 april klokka 16 – 21 og lørdag 6 april klokka 10 – 17.
Vi serverer kaffe, te. matpakke tar du med selv. Ta med mat som er lett fordøyelig.

Du trenger også ha med en notisbok.

Opplegget er en veksling mellom foredrag, meditasjoner, og øvelser. Det vil bli mulighet for personlig arbeid, selv om vi jobber i gruppe.

Pris 2500.-

For mer informasjon:

Sólrùn Bragadottir: solabraga1@gmail.com tlf + 354 615 1361
Hildur Vea: hildur.vea@balan-zen.no tlf 456 62 118